Стилът при мъжките обувки

Заглеждали ли сте се напоследък по улиците? Нещо по-специално направи ли ви впечатление?  По нашите улици вече освен много красиви и стилни жени, има и невероятно стилни мъже. Най-накрая представителите на силния пол са решили, че добрият външен вид е абсолютно задължителен през 21-ви век и трябва да се погрижат за гардероба си. Жените вече могат да въздъхнат облекчено. Но не избързвайте, все още има страшно много мъже, които не умеят да се обличат добре, нямат усет за стил и не комбинират правилно дрехите си. Точно за тези хора се отнася и настоящата статия. Изключително важно е човек не само да има красивите дрехи и обувки, но и да знае как да ги използва.
Мъжките обувки от http://bg-look.com е най-добре да си отиват с колана, така наистина ще покажете клас. Разбира се, обувките може да са еднакъв цвят и с панталона или пък да са няколко тона по-тъмни от него. Важно е да изберете чорапи, които са с неутрален цвят и запомнете, че те никога не трябва да се подават от панталона, когато стоите прави. Класиката в жанра – дънките – могат да се носят с почти всички мъжки обувки, но не и лачени, защото се много официални.
Продължаваме с цветовото съчетаване на обувките. Ако се чудите с какъв цвят панталон да обуете обувки бордо, не се чудете, правилният отговор е сиви, кафяви и сини. Тъмно кафявите обувки са чудесно решение за по-светли цветове. Черните мъжки обувки са връзват с тъмно сини, черни и сиви панталони.
Скъпи мъже, ако следвате тези съвети, няма как дамите да не забележат промяната в положителна посока във външния ви вид, а те ценят много високо чувството за стил у един джентълмен. Така че бързо отворете гардероба и ще се убедите, че вътре има дрехи и обувки, които имат скрит потенциал.