Най-добрите 10-инчови таблети

10-инчовите таблети безспорно имат множество преимущества. Размерът на техният дисплей, създава усещането за използване на лаптоп. Тези таблети са крайно удобни за гледане на филми, за игри и за използване на разнлични приложения. Въпросът е кой е най-добрият 10-инчов лаптоп?

До момента шампион в тази категория е Apple iPad Air. Въпреки това обаче има и други таблети, които се борят за челната позиция. Какво трябва да знаем за Apple iPad Air? Той е възможно най-тънкият, най-лекият и най-бързият таблет на пазара за таблети до момента. Издръжливостта на батерията му е голяма. Предната му камера е подобрена,което кара FaceTiming да изглежда по-добре. Той силно наподобява на предходния модел iPad. Разликата с него е в скоростта и в качеството на видеото, при разговор. Apple iPad Air е толкова добър, че сякаш идва от друга планета!
таблет
Google Nexus 10 е един от таблетите, борещи се за първото място. Той притежава острота на цвета на дисплея. Ниското му тегло също го прави за предпочитане. Процесорът му работи бързо с операционна система Android 4.0. Множеството функции и дизайнът на този таблет превръщат Google Nexus 10 в сериозен конкурент на „царят“ на таблетите – Apple iPad Air.

Samsung’s Galaxy Note 10.1 е третият 10-инчов таблет, който представяме на Вашето внимание. Таблетът работи с операционна система Android 2.3, което прави изпълнението му блестящо! Той разполага с две камери и има подобрени S Pen функции, които увеличават продуктивността на му. Какво ново предлага Samsung’s Galaxy Note 10.1? Дизайнът е ниновативен и интересен- задната му част наподобява кожа. Резолюцията на камерата е по-голяма и височината на дисплея е увеличена. Не го ли прави това достатъчно конкурентен за титанът на Apple?