Versace знаят как да привлекат вниманието

Когато е на 25 години, Джани Версаче се мести в Милано и започва да работи като дизайнер. През 80-те години неговата креативност като стилист получава признание. Той става посланик на италианската мода по целия свят. Началото на 90-те години представлява значим период в историята на марката. Тогава тя прибавя към продуктовата си гама бижута и часовници. През 1996 година след споразумение с известно лице от часовникарския бизнес- Франк Мюлер – се появява лимитирана серия продукти, произведени в Женева. През 1998 година е създадена Versace SA – независима компания, която произвежда и разпространява всички бижута и часовници на марката. През 2004 година тя се установява в Швейцария. Днес Vertime SA е компанията, отговорна за производството и разпространението на всички часовници и бижута на марката. През 2007 година Versace си основава магазин за бижута и часовници в Рим. Джани Версаче е популярен по целия свят дизайнер, чиито продукти се славят със своята оригиналност и неповторим стил. Плод са на фантазията на популярна личност от света на модата, която има всички необходими качества, за да придаде целия необходим чар и на часовниците си.

Те едни от най-предпочитаните заради своята изтънченост и освен това могат да подчертаят характера на своя собственик заради това, че са уникални. Някои от тях имат интересни стилови елементи, характерни за гръцкия стил. Други пък са с римски цифри. Заемките от култури на едни отминали времена придава допълнителна стойност на тези часовници. Моделите Versace са не само елегантни и красиви, но и правят впечатление с всеки отделен детайл. Елементите са съчетани по толкова добър начин, че да впечатляват със своето съвършенство. Мъжките хронографи на компанията са особено атрактивни. Сред тях има изцяло метални, или с каишки от кожа – едни са подчертано спортни, а други са изящни. С пълна сила обаче дизайнерът развихря фантазията си при дамските модели голяма част от които можете да откриете в магазин за часовници. Някои от тях са сполучлив експеримент по отношение на съчетаване на цветове, а използваните стилови елементи определено си издават, че това са дизайнерски продукти. Формите са разчупени и нестандартни. Някои от часовниците са с циферблати от седеф, върху които светлината рисува свои картини и ги прави още по-привлекателни.

Хронографите с марка Versace също заемат значимо място в продуктовата гама на компанията. Сред мъжките има такива, изработени изцяло от метал или с кожени каишки – някои от тях са подчертано спортни, а други са изящни, защото всеки елемент от тях е поставен на правилното място. Часовниците впечатляват и с това, че стъклата им са доста качествени – повечето от сапфир-кристал и не се надраскват лесно. Версаче е популярен по целия свят дизайнер, който приковава вниманието с интересните си продукти. Часовниците му също допринасят да се наложи той още повече в света на модата. Както и при другите свои продукти и тук той е вложил творческия си потенциал и усет, за да създаде едни привлекателни модни аксесоари.