Нови модели от серията TravelMate на Acer отговарят „Защо да купим Acer от Ноутбук.БГ?“

Компанията, която произвежда лаптопи още от 1981 година, Acer си я извоювала челни позиции на пазара на подобни устройства по целия свят.  Популярността й се дължи на факта, че тайванският гигант наистина знае от какво имат нужда потребителите, както и предлага всички свои модела на невероятно достъпни цени, а това е нещо, с което малко компании могат да се похвалят.
В днешната статия екипът ни избра да поговорим за новите попълнения към серията на Acer TravelMate, които наистина са неустоими и вече имат безброй привърженици.
Големината на екрана и на петте нови лаптопа е 15.6 инча, а два от тях имат Full HD резолюция, докато другите три могат да се похвалят с 1366 х 768 пиксела. Разбира се, процесорите са с различна мощност, за да могат да отговорят на различните търсения. А тъй като ние не обичаме да бъдем голословни, ето и между какви типове процесори можете да избирате: Intel Core i3-4010U, Intel Core i5-4200U, както и Intel Core i7-4500U. Видеокартата пък също е доста приятна изненада, защото е Radeon HD 8750M и със сигурност може да впечатли всички почитатели на игри. Най-вероятно се досещате сами, че за да бъдат лаптопите Ейсър пригодени към серията TravelMate, те трябва да се отличават с удобен дизайн и малко тегло. Компанията не ни разочарова и устройствата наистина са доста леки и удобни, за да можем да ги вземем навсякъде с нас.
Новите модели от серията TravelMate на Acer отговарят „Защо трябва да купим Acer от Ноутбук.БГ“ точно и ясно. Така че, ако и вие се питате „Защо да си купя Acer notebook?“, то тогава отговорът е точно пред вас. Няма друго място, където ще откриете толкова ниски цени, коректно обслужване, качествен сервиз и безплатна доставка.