Изберете сватбена декорация според зодиакалния ви знак

Със сигурност има доста хора, които вярват в астрологията и в звездните знамения.  Както знаете, зодиакалният ни знак до голяма степен определя какви сме и ни направлява относно това какви житейски избори трябва да правим. Тема на днешната ни статия ще бъдат сватбените декорации според зодиака.
Овните са огнен знак и точно заради това декорацията на поканата за сватба от pokani.net трябва да бъде украсена с червени цветя, например лалета или пък нарциси.
Представителите на зодия Телец се славят като големи романтици и препоръчваме за сватбените им покани да изберат бял цвят, а декорацията да бъде с цвята като лилиуми.
Родените под зодиакалния знак Близнаци са перфекционисти, а за да бъде сватбената им покана наистина идеална ги съветваме да се спрат на розовото и на класиката, а именно на рози, орхидеи или момини сълзи.
Раците също се славят като доста емоцианални, но и много естествени. Затова като декорация за сватбени покани би било най-подходящо да се спрат на светлите цветове, както и на лилии или хризантеми.
Лъвовете, от своя страна, са винаги пълни с идеи и обичат да изненадват. Оранжевият цвят за сватбена покана е чудесен избор.
Девите искат всички да бъде изрядно. Нека се спрат на цвят череша и на петунии или гербери.
Везните трябва да се ориентират към медния цвят за сватбени покани, както и на хризантеми, рози и сини цветя.
Родените под знака Скорпион трябва да се спрат на пурпурните цветове, както и на азалии.
Стрелците се оприличават с лилав и тъмносин цвят като най-подходящ за сватбените им покани, както и цветята глухарче и карамфил.
сватбена покана от pokani.net
На Козирозите препоръчваме сватбените цветове кафяво и тъмно сиво, а за цветя – бял нарцис или теменуга.
Сватбените цветове на Водолеите трябва да са електриково-синьото, а цветята орхидеи и хибискуси.
Родените под зодиакалния знак Риби трябва да изберат за сватбени покани виолетовият цвят, както и цветята водна лилия и кала.