Особености на климатиците Hitachi за София

Какво ще кажете да се запознаем отблизо с климатиците Хитачи? 

Сигурни сме, че марката ви е добре позната, тъй като тя е една от водещите в производството на климатици.

Първото, което трябва да вземете под внимание, когато ви предстои закупуването на нов климатик, е неговата мощност. Всъщност мощността при климатиците се измерва в BTU (Британски топлинни единици), така че ще бъде трудно да установите дали мощността отговаря на големината на помещението. Ето защо най-лесно би било просто да използвате формулата 1W = 3.41 BTU, като по този начин ще получите желаната мощност.

Разбира се, не би била никак добра идеята да изберете конвенционален климатик вместо инверторен климатик Hitachi. Технологията, която се използва при конвенционалните климатици, вече се смята за остаряла и неефективна. Освен това тя не е енергоспестяваща. Макар и на пръв поглед конвенционалният климатик да ви се струва по-евтин от инверторния, той със сигурност ще харчи доста електрическа енергия.

Това е и причината, поради която много хора избират инверторните климатици, които могат да работят постоянно, но мощността на компресора им се регулира автоматично, при което те пестят от сметките ни за ток.

Климатиците марката Хитачи предлагат доста разнообразни модели на потребителите, като по този начин можем да изберем този, който е най-подходящ според нашите изисквания. Освен това е важно да отбележим, че компанията се стреми към усъвършенстване на дизайна и намаляване на големината на климатиците, което пък е наистина добра новина за всички с малки жилища и офиси. Hitachi предлагат и специален модел климатик, който може да бъде монтиран на стената директно до тавана, като по този начин спестявате още повече място.

климатици от impas-klima.com

Разбира се, Хитачи в София залагат и на усъвършенстване на филтрите, които служат за пречистване на въздуха. Да, всеки климатик разполага с такива филтри, но не всички са еднакво ефективни. Основната функция на тези филтри е да улавят алергените и прахта във въздуха, като по този начин въздухът в помещението се пречиства и намалява риска от алергии.

Друго предимство на Хитачи климатиците в град София е шумоотделянето и с други думи – децибелите, които се отделят при работа на климатика се сведени до минимум.

Климатик от марката Хитачи можете да откриете в онлайн магазин за климатици точно в София. Можете да изберете моделът, който отговаря най-много на вашите изисквания, както и на помещението, за което е предназначен. Но със сигурност цената му ще бъде ниска, а качеството – високо. А и няма как да отречем, че пазаруването през виртуалното пространство ни спестява много време, тъй като дори не ни се налага да излизаме от дома си.