Факти за популярните смартфон игри

Темата на днешната ни статия са смартфоните и по-точно игрите за смартфони.  Те могат да бъдат наистина вълнуващи и подходящ начин за прекарване на свободното ни време, стига да намерим точната игра.
Няма съмнение, че не всяко мобилно устройство е подходящо за всяка игра. Ето защо съветът ни към вас е да заложите на мобилни телефони онлайн магазин за София от bulmobile.com. Всъщност това е правилният начин за закупуване на нов gsm апарат, тъй като ви гарантира по-ниска цена и спестява време от обиколки из целия град в търсене на изгодни оферти.
И все пак нека да се върнем към основната тема на днешната ни статия, а именно смартфон игрите, които властват през есента на 2014-та година.
На първо място поставяме играта за мобилни телефони с операционна система iOS и Android – Battle of Heroes: Land of Immortals. В тази игра няма невъзможни неща и целта е да преодолеете всички фентъзи препятствия и да завладеете един нов свят.
Новата игра за хора, които ползват gsm апарати с iOS, е Agent, Run! Тук трябва да помогнете на агента да премине през многобройните препятствия, а интересното е, че играта наподобява 2D игрите, познати ни от близкото минало.
Дойде ред да ви представим и една игра, която е изключително подходяща за убиване на времето, а именно Puncherman. Играта е достъпна за всички операционни системи – Windows Phone, Android и iOS, а е и безплатна. Тук просто трябва да следите за дървени плоскости и да ги удряте с максимална бързина. Разбира се, има и уловка – металните плоскости, които трябва да избягвате.
магазин за мобилни телефони bulmobile.com
Огромното разнообразие от игри за мобилни устройства гарантира, че всеки може лесно да открие игра, която е интересна, а и развива сивите мозъчни клетки.