За ползите от ламиниран паркет

Какви са предимствата на ламинирания паркет и заслужава ли си да заложим на него?  Отговорите именно на тези два въпроса ще откриете в днешната ни статия.

Със сигурност повечето от вас искат да научат повече за ламиниран паркет от „Паркети Лазур“. А и няма как да бъде другояче, след като популярността му нараства с всеки изминал ден. Ето защо най-напред би било добре да поясним, че високото качество на ламинирания паркет не означава, че той се предлага на висока цена. Точно така, няма грешка, на ваше разположение е онлайн магазин за ламинат, който предлага всичко необходимо, за да преобразите напълно дома си с качествена подова настилка. А що се касае до цените – те са достъпни и по джоба на всеки.

Би било добре да поговорим и за избора на самия ламиниран паркет. В този случай има някои правила, които трябва да бъдат спазени, за да сте сигурни, че сте направили правилния избор. Разбира се, най-добре би било да потърсите мнението на специалист в тази област, тъй като именно той ще ви обясни какви са разликите при видовете ламинати, както и ще ви насочи към подходящия модел спрямо помещението, за което е предназначен. Задължително е да обърнете внимание на дебелината на самия паркет, тъй като от нея зависи неговата издръжливост.

Дойде ред да поговорим и за монтажа на ламината. В този случай съветът ни е да оставите тази задача на професионалист, за да сте сигурни в отличния краен резултат. Но преди да започне монтажът, пакетите с ламиниран паркет трябва да се оставят в помещението за поне 48 часа, за да имат достатъчно време да се аклиматизират и след това монтажът им да бъде по-лесен и най-вече качествен.