TV box за Android и всеки телевизор става smart

Запознати ли сте с цените на smart телевизорите?  Направило ли ви е впечатление, че ежегодно се появяват нови и нови модели, чиито цени не са никак ниски? Добрата новина е, че вече можете да разчитате на Андроид ТВ бокс. Устройството се свързва към обикновен LCD телевизор и ви позволява да използвате смарт функционалности, като единственото условие е телевизора да разполага с HDMI вход.

Какви са основните предимства на smart телевизорите? Разбира се, сърфирането в интернет, възможността да се свалят приложения, да се играят игри, да се гледат филми и снимки. Е, Android TV box-ът ви предоставя всичко това, както и много повече, тъй като той представлява мини компютър с по-голяма вградена памет от тази на предлаганите смарт телевизори. Да не говорим че Смарт ТВ-тата нямат и половината функции на ТВ бокс-а.

Но дали това означава, че цената на устройството е висока? Не, бихте могли да поръчате Android box TV директно през виртуалното пространство и по-точно от онлайн магазин на много ниска цена – на невероятната цена от само 100-тина лева. По този начин ще спестите много средства и ще се уверите, че телевизорът ви може да предлага всичко онова, което предлагат и съвременните смарт модели.

Android TV box от магазинвелосипеди.com

А тези от вас, които искат да разглеждат снимки и видеа от смартфона или таблета си, но на по-голям екран, биха могли да заложат на Android TV stick. Той позволява да свържете мобилното си устройство с телевизора, поддържайки DLNA, Miracast, Airplay Mirroring. А що се касае до цената – тя е ниска и достъпна за всекиго.