Всичко за управлението на смарт ТВ с air клавиатура за таблет

Какво знаете за smart телевизорите и разполагате ли у дома с такъв?  Ако отговорът ви е „да“, то тогава най-вероятно знаете, че използването на смарт функциите с обикновено дистанционно не е никак лесна задача. Ето защо днес избрахме да поговорим за air клавиатури.

Става дума за air клавиатура за таблет от магазинвелосипеди.com – устройство, което съвместява обикновено дистанционно, мишка и клавиатура с жироскоп в едно. Интересно е да отбележим, че air клавиатурите могат да се използват както за smart телевизори, така и за обикновени, които са свързани с Android TV box, който всъщност предоставя и смарт функциите на съвременните модели. Това означава, че air mouse & keyboard е съвременно многофункционално дистанционно, което е приложимо за много различни марки и модели таблети и телевизори.

air keyboard от магазинвелосипеди.com

Тук е мястото да отбележим, че не би трябвало да се притеснявате относно цената на безжичната клавиатура. Предполагаме, че много от вас очакват цената на подобен тип устройство да бъде висока, но истината е, че бихте могли да го поръчате директно от онлайн магазин магазинвелосипеди.com на цена от само 36 лева. Уверяваме ви, че ще се изненадате и то доста приятно от екстрите за тази ниска цена.

Air keyboard за вашия смартфон или таблет е наистина чудесен избор за тези от вас, които искат бързо и лесно да боравят с всички smart приложения, които им предоставят съвременните телевизори – сърфиране в интернет, играене на игри, слушане на музика, гледане на филми.