Фън шуй съвети за идеалната детска стая

Как си представяте идеалната стая за вашето малко съкровище?  Сигурни сме, че темата представлява интерес за много от вас, тъй като не е никак малък броят на хората, които се интересуват от съветите на популярното китайско учение.
Стаята на малчуганите според фън шуй на първо място трябва да бъде просторна. С други думи – в нея трябва да има достатъчно пространство за игри. Цветът е от изключително голямо значение и би било най-добре да се спрете на светли цветове. Това правило важи с пълна сила и за цветовете на мебелите.
След като стана дума за мебелите за детската стая, учението фън шуй съветва те да не бъдат големи и обемни, тъй като са прекалено големи за малчуганите. По-добре би било да заложите на по-малки мебели.
Задължително е в детската стая да има много прозорци. Естествената светлина е от особено голямо значение според фън шуй и не бива да я пренебрегвате. Тук е мястото да ви посъветваме всеки ден отваряте прозорците в стаята, за да влиза свец въздух, а с него и положителна енергия.
Фън шуй съветите, които са свързани с правилна подредба на детската стая са много. Именно с тяхна помощ можете да я подредите по начин, който ще кара малкото ви съкровище да се чувства отлично и да има бъде винаги с достатъчно енергия за игри и забави. А ако искате да научите още правила, да изчислите Гуа числото му, за да знаете кои са личните му посоки, можете да се възползвате от улеснението, което ви предлага виртуалното пространство. Става дума за това, че бихте могли да откриете много полезни съвети в уеб сайт, който изцяло е посветен на темата за съветите на китайското учение фън шуй.