Има ли устойчив на влага ламинат?

Подът е една от основните части на къщата, апартамента – накратко мястото, където живеете. Какъв да бъде той зависи от вас. Напоследък все повече хора предпочитат поставянето на ламинат в домовете си. Какво го прави толкова популярен и как да се сдобиете с най-доброто от тази стока – предстои да научите в настоящата публикация.

Повечето нови жилища са обзаведени с ламинат, тъй като той е по-лесен за почистване, изглежда по-естетично и като цяло е доста удобен за ходене. Неприятното забиване на трески или неравности, които могат да причинят болки в стъпалата ви – характерни за дървените дъски като подова настилка, отдавна се отживелица. Въпреки редицата предимства да използвате ламинат обаче трябва да знаете и от къде да се сдобиете с качествен такъв. Едни от най-предпочитаните видове са ламинат lia.

Има ли устойчив на влага ламинат?

Всъщност обаче повечето потребители се интересуват повече от характеристиките на ламината, отколкото от мястото, от където го закупуват. Например наличният на посочения адрес е описан подробно не само като качества, а и като конструкция. Главно всеки ламинат се състои от четири слоя, един, от които предоставя възможност за по-голяма устойчивост срещу влага. Навярно ви е познато как преди години подът не трябваше да се мокри, за да не се подуе дървото и цялостната визия на настилката да се развали. Именно това убягва при поставянето на ламинат. При него не е необходимо да се притеснявате, че малко вода би могла да унищожи новия ви под. И това се дължи на зеления слой, познат още като номер три от конструкцията на ламината. Наречен е сърцевинен и бива два типа зелен или кафяв, като за първия се смята, че осигурява по-голяма защита срещу влага.
Освен устойчив на влага – ламината ви предоставя редица други удобства. За да се запознаете с тях – посетете посочения по-горе онлайн магазин, още сега.