Погрижете се за бъдещето си още днес със сглобяема къща

Бъдещето е неразривно свързано с подобренията и иновациите в технологиите и строителството. Един град на бъдещето е екологичен и функционален.

Да бъдем в крак с времето е възможно още днес с последната дума в архитектурата и проектирането на модерни домове. Фирма evtindom предлага строителство и проектиране на сглобяеми къщи от ново поколение. Да се погрижите новият ви дом да е изгоден от инвестиционна гледна точка и да предлага висока възвращаемост на финансовото и емоционално вложение е основен приоритет на фирмата-изпълнител.
Професионализъм и високо качество са двете най-важни да предпоставки да изградите надежден дом. Гаранцията от 50 години, която дава evtindom за сглобяема къща не е изобщо изненадваща като се има предвид технологията на изпълнение и мотивацията да се работи изцяло с фокус върху клиента. Ниските цени и промоционални оферти са резултат от сухото строителство, прилагано при изпълнението на сглобяема къща. Липсата на утежняващи бюджета и срока на изпълнение допълнителни строителни дейности позволява да се настаните в жилището си веднага след последните довършителни работи.
Погрижете се за бъдещето си още днес със сглобяема къща
на сайта на фирмата можете да разгледате подробно портфолио с вече изпълнени проекти или да посетите построена сглобяема къща при предварителна заявка. Така можете лично да се убедите в качеството, което предлага новото строителство. Екологичност, земетръсна устойчивост, енергийна ефективност и антикорозионна защита на компонентите са само малка част от техническите спецификации на сглобяемата къща.
Над 80 % от строителния бизнес в страната, станала синоним на предприемчивост, САЩ заемат именно сглобяемите къщи. Не е изненада, че и у нас сглобяемата къща става предпочитана инвестиция пред традиционното монолитно строителство поради простия факт, че предлага най-добрата възвръщаемост на една много атрактивна цена. Пазарът на имоти винаги е бил високо конкурентна среда, а сега предлага и гъвкаво решение за всеки, който иска да превърне мечтания дом в реалност-сглобяема къща с възможност за различни решения в екстериорния дизайн.