Как да изберем лентички за избелване на зъбите?

Ако и на вас се е случвало да откриете, че имате нужда от освежаване на усмивката, имайки предвид естетическата страна на нещата, то може да намерите решение за това в домашни условия.

Вече лесно можете да намерите онлайн лентички за избелване на зъбите в https://www.white-bg.com/lenti-izbelvane-zybi-crest , които да спомогнат за изсветляване на петна, налепи и други не дотам лицеприятни оцветявания по зъбите. Много хора биха искали да имат ослепително бели, дори холивудски усмивки, като за тези цели са склонни да прибягнат до по-сериозни и дори груби мерки. Не бива да се забравя, обаче, че има абразиви, които са опасни за емайла на зъба и бои следвало много да се внимава с тях. За това, най-добре е да се консултираме със зъболекар, който да ни предложи здравословен и сигурен начин да постигнем целите си, без да нарушим здравината на зъбите си.
Как да изберем лентички за избелване на зъбите?
Това означава, че не бива да очакваме, че ефектът може да бъде мигновен. Необходими са известни процедури, които могат да отнемат от 10 до 42 дни, според степента на пожълтяването, както и нашите намерения. Как да изберем лентички за избелване на зъбите? В каталога на white-bg.com, са дадени много възможности за избор, с които можем да третираме зъбите си в различен интервал от време и с различна продължителност. За някои се стои по един час на ден, с други от предлаганите варианти по половин. Лентите се поставят лесно, като прилепват по зъбите и не пречат на други наши дейности, освен на храненето, докато ги носим.

Тъй, като се водоустойчиви, можем да пием вода, без притеснения, че ефектът им може да се намали. В приложената таблица в сайта, можете да видите какви са степените на действие на различните пакети с лентички за избелване на зъбите и да прецените какво да изберете. Според чувствителността на зъбите, също можете да изберете оптимален вариант, а за да сте най-спокойни, можете да се консултирате с вашия стоматолог, който най-добре знае какво е състоянието на вашите зъби. Запознайте се повече с възможностите в white-bg и преценете.