Няколко съвета при избора на подемник за автомобил

Мотивираният и информиран избор при закупуване на техническо оборудване е задължително условие, ако искате да направите обезпечена и рационална инвестиция.

Правилото „всичко на едно място“ за някои стоки не е релевантно, но когато става въпрос за автосервизно оборудване пазаруването от дистрибутор с широка продуктова гама спестява много средства и време, а е и индикация за стабилност на фирмата. Каталог, отговарящ на всички посочени изисквания можете да разгледате тук.
При избора на автосервизно оборудване от първа необходимост какъвто е подемникът за автомобили, например, трябва да имате предвид, че правите инвестиция с дългосрочна възвръщаемост и да следите показателите на основните параметри. Ето и няколко съвета при избора на подемник за автомобил:

На първо място, безопасността в работен режим е изключително важна. Разгледайте добре какви системи за защита и контрол притежава съответния подемник. Обикновено това са механизми за автоматично заключване, контрол на спускането или автоматично изключване, които са напълно достатъчни, за да ви гарантират безопасна работа.

Няколко съвета при избора на подемник за автомобил

На второ място, трябва да се запознаете с техническите характеристики на съответния подемник и да съобразите кой модел е най-подходящ за вашия автосервиз. Преди всичко имайте предвид разполагаемото пространство и товаропоносимостта, която трябва да има подемникът.На трето място не пренебрегвайте марката и най-вече представянето на фирмата дистрибутор. Една от най-препоръчваните фирми за цялостно автосервизно оборудване и поддръжката му е Гар Агент, тъй като гради имиджа си чрез редица доволни клиенти и партньори. Фирмата е създадена преди повече от две десетилетия със замисъла да изпълнява инженерингови поръчки, но по-късно се профилира в областта на автосервизното оборудване и се развива с огромни темпове. Днес може да се похвали с добре развита дистрибуторска мрежа, която включва офиси в почти всички големи градове, както и професионално подготвен екип, готов да отговори на всичките ви въпроси.
Не на последно място, трябва да споменем и основния параметър, влияещ върху клиентските нагласи, а именно – цената. При покупки, които са от средни до големи инвестиции като автосервизното оборудване, е задължително да се следи не само ниската цена, но и съотношението цена-качество, което се изндикира от производствената марка, техническите спецификации, продължителността на гаранцията и т.н.