Какви национални флагове можем да намерим в магазин за знамена?

Ако търсите различни видове флагове, които да поръчате, то можете да намерите точното място и онлайн.

Какви национални флагове можем да намерим в магазин за знамена на https://www.zname.bg/? В страниците на zname.bg, ще видите предложения за държавни знамена, в техния настоящ вариант или каквито са били в миналото, както например Българското хайдушко знаме. Освен това можете да подадете поръчка и за ваш проект или за фирма и много други, които да бъдат изработени, според конкретния дизайн. Ако имате желание да поръчате националното ни знаме, то то се изработва със съответните пропорции и цветове, съгласно Закона за държавния печат и националното знаме на Република България.
Какви национални флагове можем да намерим в магазин за знамена?
Същото се отнася и за останалите видове държавни знамена, които се предлагат. Освен това, в предлагания онлайн магазин за знамена, можете да поръчате и различни видове стойки и поставки, както и знамена на клечка или пръчка, а също и гривни и шапки и други малки варианти с отличителните форми и цветове на националното знаме. Освен това имате възможност и за избор на пилони, примерни видове за които можете да видите в каталога. В отделните секции, още , можете да видите варианти за трикольори и значки, както и магнити и гербове и други, които могат да ви заинтересуват.

Освен това, имате възможност и да поръчате старото Българско революционно знаме от Априлското въстание, което се характеризира със своя отличителен златен лъв, изобразен на зелен фон, където стои надписа „Свобода или смърт“. От онлайн магазин за знамена можете да поръчате веднага конкретен флаг или да подадете поръчка за определен ваш флаг, който желаете да бъде направен. Според целите, за които смятате да използвате знамената, като например, дали ще ги държите във външни условия или на закрито, може да бъде съобразена и изработката им. Например, както ще видите с примера с европейското знаме, има избор, както за напечатани звезди по него, така и за двустранно апликирани, като последният вариант е подходящ за външни условия. Преценете сами.