Избирам спирала за очи ArtDeco, защото държа на качеството!

Обичам да използвам качествена козметика когато става дума за грима ми. Освен, че работата ми го налага, но и се чувствам задължена към себе си да не правя компромиси когато става дума за здравето и външния ми вид.

Работя като грим-съветник в магазин за козметика и познавам добре когато един продукт е качествен. Особено за очния грим, винаги се старая да използвам козметика, която щади кожата и очите и е с натурални съставки. За съжаление, повечето спирали за очи не са такива и често образуват различни алергични реакции, подуване, парене в зоната на клепачите. Но откакто открих продуктът на ArtDeco нямам абсолютно никакви проблеми, както аз, така и хората, на които го препоръчах, а те са доста. Останах изключително изненадана, защото спиралата нито слепва миглите, нито се рони дори след като е минало определено време от използването и. Немската марка ме учуди с високо качество на ниски цени и именно затова реших да я препоръчам на всички мои приятели.

спирала за очи

Революционното им откритие спиралата за очи с формула 3 в 1 – за обем, дължина и извиване, и специалната гел формула, които правят текстурата лесна за нанасяне, постига изключителен резултат.
Вече няма нужда да се притеснявате от паренето в очите, ако имате по-чувствителен организъм. Спиралата за очи на ArtDeco e с натурални съставки и е напълно безвредна.

Четките им са високотехнологични и позволяват постигането на ангелски поглед. Безспорно, те са лидер при спирали за очи, затова ако все още не сте се възползвали от техните продукти, го направете сега.
Бъдете принцеса със спиралa за очи от Nardis.bg. А ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg. Доверете им се както направих и аз! Ще останете изключително доволни!