Как да изберем подходяща сватбена украса за сватбата си?

За една добре направена сватбена украса се изисква по-голям бюджет.

Ако искате да бъдете различни, ще трябва да отделите поне 20% от бюджета си за декорация. Към сватбената декорация са включени всички малки подробности, които дори не са ви идвали на ум като декоративен кът за правене на снимки, декоративни материали за украса на столовете, картички и табелки с имената на гостите, номера на масите и много други.

За всички тези малки подробности не е нужно да се грижите вие. Може да се обърнете към сватбена агенция Cotton Fields, която с удоволствие ще ви съдейства за осъществяването на всички ваши копнежи за съдбовния ден.

Как да изберем подходяща сватбена украса за сватбата си?

Много булки мечтаят за купища воали, панделки, цветя, балони и т.н. Това не е нужно, защото малките, добре обмислени детайли могат да бъдат толкова впечатляващи за гостите Ви, колкото е и пищната флорална декорация. Декораторите на Cotton Fields внимателно ще се вслушат във вашите желания и изисквания и ще направят всичко възможно да реализират сватбата на мечтите ви, да филтрират това, което е подходящо и да създадат една цялостна и хармонична визия на събитието.

Една сватбена украса се състои предимно от живи цветя, други малки орнаменти, светлини и т.н. Цвета на сватбата обединява всички детайли. Затова първата стъпка е да се подбере основен цветови акцент. Той зависи от много неща – цветовата гама на локацията, която сте избрали, сезонът, в който сватбата ще се състои, тематиката, която ще е водеща, флористиката, която ви допада, осветлението и други. След съобразяването с всички тези подробности резултатът и съдействието на квалифициран декоратор от Cotton Fields, резултатът ще бъде пълна съвместимост.

Тук може да видите снимки на сватби, които сватбените агенти на фирмата са организирали. Иновативни идеи, интересни предложения и подробни описания на всички детайли за подготовката на едно сватбено събитие.

Тази сватбена агенция предлага пълен пакет от услуги, които ще ви улеснят при организирането и планирането на вашия ден. Това е дълъг и изтощителен процес, който изисква голяма част от свободното ви време и причинява големи количества стрес, а никоя булка не заслужава това.