Къде в центъра на София има кабинет по ревматология?

Всеки, който е имал известни оплаквания, свързани със ставите, като болки или дискомфорт, знае колко неприятни могат да бъдат те.

Понякога се касае за непоносими болки, като далеч не е необходимо да се стига до там, за да се обърнете към специалист за преглед. Къде в центъра на София има кабинет по ревматология? В страниците на https://revmatolog.bg ще намерите подробности за специалиста ревматолог д-р Цветослав Георгиев, който предлага пълен преглед на опорно-двигателния апарат, както и ставна ехография, наред с още специализирани услуги.

Къде в центъра на София има кабинет по ревматология?

Специалистът завършва своята дисертация през 2018 г. в Клиниката по ревматология към УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ в София, където до тогава е специализант и понастоящем практикува в ДКЦ-2, като кабинетът му се намира в центъра на столицата и приема пациенти с направления. В последните години, освен с практическата си работа, ревматологът се развива по специалността и с теоретични трудове, които публикува в различни медицински журнали, като в някои от най-престижните списания, като Medical Principles and Practice, Archives of Rheumatology и др. е рецензент и редактор.

За да се обърнете към специалист по ревматология, не е необходимо да имате болки, а при всеки дискомфорт в ставите, гърба или шията, както и ако се появи оток или при намаляване обема на движенията. Всички тези симптоми са достатъчни основания да се обърнете към специалист. Ревматичните заболявания могат да бъдат повече от 100 и не случайно са класифицирани по различни критерии. Те могат да се определят, според това дали са възпалителни или системни, имунологични или хронични и др. Вижте повече за предлаганите услуги от специалистът ревматолог на Revmatolog.bg , както и за приемните часове с пациенти и не отлагайте прегледа, тъй като много от ревматичните състояния се повлияват успешно, ако бъдат идентифицирани и лекувани навреме.