Бърза поръчка на дрегери от онлайн магазин Аlcoholtester.bg

Доста хора посягат към чашката – някои след работа, други преди, трети още по време на работа.

Недопустимо и неприемливо за работодателите и обществото в днешно време е служители да се явяват на работното си място в нетрезво състояние, под влиянието на алкохол и опиати. Този проблем лесно може бъде решен и явлението контролирано, ако се обрънете към електронен магазин за алкохолтестери Аlcoholtester.bg.

Бърза поръчка на дрегери от онлайн магазин Аlcoholtester.bg

В каталога на сайта може да намерите дрегери за алкохол, които са предназначени за различни приложения – професионални, които са за проверка на служители или за контрол на достъпа, за лична употреба, с монети, еднократни текстове и други. Продуктите на най-добрите световни марки е представено на AlcoholTester – ALCOSCAN, ALCOFIND, ALCOVISOR, CATEC, ALKOTEST и DRAGER Safety. Всички дрегери имат CE/TUV-сертификат и са с гарантирана надеждност и качество. Освен, че фирмата ЕЛКОМЕД ЕООД е представител на тези брандове, тя е оторизирана и осигурява техническа поддръжка на устройствата, професионално калибриране, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Със закупуването на дрегер от сайта, клиентите получват безплатна доставка, независимо от големината на пратката и населеното място за получаване. На сайта може да намерите оптимално съотношение между цена и качество на пазара за предлаганите модели, което го прави избор на много големи фирми, организации и предприятия. Те предлагат най-новите модели техника в сегмента. Стремят се винаги да са на разположение на клиентите си и да ги консултират в случай, че се колебаят в избора или се нуждаят от допълнителна информация.

Научете повече за фирмата и нейната дейност, разгледайте всички видове дрегери за алкохол и изберете този, чиито параметри са най-подходящи за вашето приложение. Поръчката става по няколко начина – на сайта, с обаждане на телефонен номер 0888-513916 или на място в магазина, посочен на Аlcoholtester.bg. Изберете качеството на възможно най-ниски цени от Аlcoholtester.bg!