Контейнери за строителни отпадъци от фирма Зашеви Транс ООД в София

Днешната статия ще бъде със сигурност на хора, които планират някакъв битов ремонт или строят жилище, офис или кооперация.

След построяването на конструкции или извършването на ремонтни дейности остават много излишни материали, които по закон трябва да бъдат изхвърлени на специализирано сметище, извън града. Ако мащабите на това, което подготвяте са големи, то вие със сигурност трябва да помислете за наемане контейнери за строителни отпадъци.

Фирма Зашеви Транс ООД е страхотно решение, ако вие живеете в град София или околните райони. Свързвайки се с тях, вие не само ще получите мястото, където да изхвърлите всички боклуци след ремонта, а и компетентно съдействие от истински професионалисти, които имат години опит в тази област зад гърба си.

Контейнери за строителни отпадъци от фирма Зашеви Транс ООД в София

Имат различни видове и размери контейнери. Големината им варира между 3 и 7 кубика, а видовете са ролкови, изсипващи и контейнери преси. Може да прочетете по-подробно за тях на техния уеб сайт Zashevi-trans.com, както и много други особености и специфики в тази област.

В цената за наемане на контейнери за строителни отпадъци са включени доста услуги, които ще ви помогне да си направите точна сметка и да пресметнете бюджета си. Срещу фиксирана сума, която може да видите в ценоразписа на фирмата, получавате – доставка на празен контейнер до посочен от вас адрес, престой от 5 календарни дни на локацията, извозване на пълния контейнер до специално депо за не-битови отпадъци, извън територията на София и такса смет.

Плащането става в брой при доставянето на контейнера и след това сте свободни и разполагате с пет дни да го напълните. Ако се колебаете какъв вид и размер да наемете, може предварително да се свържете със служител на фирмата и да се консултирате с него. Той със сигурност ще ви даде компетентен съвет и ще ви обясни любезно всичко, от което се интересувате.