Услути от нотариус Бургас за сключване на договор – нужно ли е?

Ако живеете в гр.Бургас и решите да закупите или наемете жилище, то със сигурност ще имате нужда от специализираните услуги на нотариална кантора.

Особено важна част от тези процеси е именно сключването на договор, който трябва да е направен така, че да защитава и двете страни. Но именно в договора има един важен елемент, който често бива пропускан и това е заверката му.

Услути от нотариус Бургас за сключване на договор - нужно ли е?

След проведени проучвания, статистиката показва, че едва около 3% от този вид договори минават през нотариус, което води до евентуални измами и неприятности, които са възможни и за двете страни. Ако ви предстои именно такава сделка, то задължително потърсете нотариус Бургас, за да се чувствате спокойни. А ако сте на мнение, че не виждате смисъл в това както повечето хора ще кажат, продължете да четете статията, за да се информирате какви могат да бъдат последиците от това да не заверите договора си при нотариус.

Ако сте наемодател, то едни от най-често срещаните прояви са това наемателите да напуснат имота, оставяйки щети, които вие да понесете. Дали ще бъдат счупени мебели или неплатени сметки, във всеки един случай чувството не е приятно. И в този момент със сигурност ще съжалите, че не сте се възползвали от услугите на нотариус Бургас.

В случай на подобна измама, за да си вземете парите от наемателите, то трябва да имате изпълнитeлeн лиcт. Koгaтo договорът е нoтapиaлнo зaвepeн, възмoжнocттa дa взeмeте изпълнитeлeн лиcт нa извънcъдeбнo ocнoвaниe, e мнoгo пo-бъpзa и peaлнa. Затова се възползвайте от услугите на нотариус Надежда Маркова Бургас – кантората, която има множество доволни клиенти и отзиви от тях, които можете да прочетете в сайта на кантората: Notary-Markova.business.site. Там ще се запознаете и с разнообразието от услуги, които нотариус Бургас предлагат.

За запазване на час и проверяване на работното време, както и за други нотариални услуги, можете да се свържете с нотариус Надежда Маркова на тел.: 056 841 444.