С камера за видеонаблюдение осигурявате сигурност за Вашия дом

Случвало ли ви се е да заминавате на дълга почивка и да се налага вашия дом да остане без наблюдение?

Във времето, в което живеем няма как да се чувстваме спокойни за сигурността на нашето имущество, затова обаче има лесно решение, което не струва скъпо.

Камера за видеонаблюдение

Закупуването на камера за видеонаблюдение е една страхотна инвестиция, която със сигурност ще осигури нужния комфорт за Вас и Вашето семейство. Най-хубавото е, че тя улавя всяко едно движение на 360 градуса, поради възможността да се завърта изцяло. Освен това, камерата за видеонаблюдение от RobiCam.bg вижда и на тъмно. А нейната Wi-Fi камера е с вграден микрофон и можете да чуете всичко. Да вижда и през нощта за нея не е проблем, поради това, че притежава изключително прецизен IR сензор.

Смятам, че нейните характеристики са достатъчна причина да изберете камера за видеонаблюдение RobiCam. Тя е малка и много умна, като освен от смартфона си, можете да я следите от всяко едно устройство – лаптоп, компютър, таблет, смарт часовник и др. Предимствата и са много, а цената – достъпна. Какво по-хубаво?

Не се замисляйте, а се сдобийте още сега с камера за видеонаблюдение от RobiCam.bg. Получавате безплатна доставка за 1 работен ден, както и 24 месеца гаранция. RobiCam се свързва директно с Вашия смартфон и ви изпраща известия и HD картина на устройството със стрийминг на случващото се в момента. Wi-Fi Камерата позволява да следите вашия дом или офис от всяка точка на света. Така Вашият дом, офис, вила ще бъдат защитени по всяко време. За да използвате тази камера не са ви нужни никакви специални познания или умения. Ако можете да използвате смартфон, значи ще можете да се справите и с камерата. Така че не чакайте, а влезте в RobiCam.bg и поръчайте своята камера за видеонаблюдение, за да си осигурите нужното спокойствие. За контакти с екипа и относно допълнителни въпроси, можете да се обадите на тел.: 0888 775 770.