Как да различим прясното от застоялото месо в месарските магазини?

Ежедневно ни се случва да се натъкнем на нискокачествени месни продукти, които се предполага, че трябва да консумираме.

Веригите супермаркети предлагат огромно количество стоки, които съдържат вредни вещества и химикали в тях. Затова и все по-често хората избират да пазаруват месото си от месарски магазин, специализиран за тази цел. Но разбира се, и там гаранцията за нас не е никаква. Как да се предпазим и можем ли?

Разбира се, че можем. Като пазаруваме от изпитани и доказали се добри месарски магазини и като се информираме относно това как да познаем прясното месо от далеч и да го разграничим от застоялото.

Експерти и месари ни съветват, че е нужно да гледаме коричката, която трябва да бъде с бледорозов или леко червеникав цвят. При допир свежото месо не трябва да оставя следи. Често във витрината, виждайки месото, вярваме на търговците, но това понякога ни изиграва лоша шега. Именно и поради тази причина трябва да бъдем добре подготвени когато пазаруваме месо за нас и нашето семейство.

месарски магазин

Съществуват редица причини, от които да закупите месо от месарски магазин „Котлет“, но най-важните се крият в това, че се предлага качествено българско месо, от наши собствени свинеферми, прясно транжирано и ежедневно доставяно директно от фермата. Това е гаранция за неговото качество, като магазините са се доказали многократно и вече са фаворити на жителите на гр.София! Освен това има и две локации в града, откъдето можете да се сдобиете с любимите си месни продукти. Доверете се на нетрадиционната градска месарница, съчетаваща в себе си всичко необходимо, за да спечели сърцата на клиентите си.

Ако желаете да се свържете с магазините, за да зададете въпрос или за каквото и да било друго, можете да го направите на тел.: 0 882 946 763 или 0 888 630 249, както и имейл : info@kotlet.bg.