Изгодни екскурзии в чужбина през 2019-2020 година до едни от най-далечните дестинации

Ако някога ви се е налагало да си организирате сами екскурзии в чужбина, може би сте наясно колко средства и колко сериозно отношение се изисква, за да може всичко да бъде добре планирано.

Лесно ли е да си организираме сами екскурзиите в чужбина? Въпреки че ми се е случвало, и то не къде да е, а в САЩ, то смея да кажа, че колкото и плюсове да има, толкова са и минусите.

Хубавото на екскурзии в чужбина, които сме организирали и планували сами е, че единствените хора, с които се съобразяваме сме самите ние, и евентуално тези, с които пътуваме. Добре е, защото правим каквото решим, когато решим. По този начин избягваме и да попаднем в група с екскурзианти с разнопосочни интереси, интелект, култура и предпочитания…

Но разбира се, организирането на екскурзия в чужбина самостоятелно, крие и своите рискове. Като например хващане на полети, автобуси и превозни средства. Освен това е нужно постоянно да премисляш всяка следваща стъпка, да организираш сам своите нощувки, храна и т.н. Също така и обектите, които ще посетиш, както и не можеш да ползваш групов билет с намаление.

екскурзии в чужбина

И двата варианти са добре спрямо едни неща и не чак толкова спрямо други. Но пък това да си в група може да се преживее, ако офертата е наистина добра. Каквато е от SamoSega.com – невероятно ниски оферти за екскурзии в чужбина, които ще ви удивят. През 2019-2020 година можете да посетите едни от най-далечните дестинации в света! Отидете в офиса на фирмата на адрес ул. Сините вълни №7 в гр.София, можете да се свържете с тях на тел.: 0887 330 877 или да пишете имейл на info@samosega.com.