Как става извозването на строителни отпадъци в София?

Ако не сте напълно наясно с услугата за извозване на строителни отпадъци чрез контейнери в София, то в настоящата статия можете да се информирате относно това.

Извозването на строителни отпадъци, чрез контейнери в София е много лесна и удобна услуга, която не затормозява и двете страни. Всичко е много просто. З целта е добре да откриете надеждна фирма, която предлага тази услуга. Такава например е Bokluk.bg. Те разполагат с 4-кубикови, 6-кубикови и дори 7-кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци в София. 4-кубиковите са с вместимост от 100 чувала, пълни с по 25 кг. отпадъци. Това е максималната тежина, която могат да поберат. 6-кубиковите са с товаровместимост 150 чувала от 25 кг. За техният 7-кубиков размер можете да получите повече информация като се свържете директно с тях.

извозване на строителни отпадъци в София

Преценете какъв обем ви е нужен и се свържете с тях, за да уговорите удобен ден и час, както и място, където да бъде доставен вашия контейнер. Bokluk.bg прави извозването на строителни отпадъци в София безпроблемно, бързо и удобно и за двете страни. Екипът на фирмата оставя контейнера на ваше разположение и вие им връщате обаждане, когато сте готови с поставянето на боклука в него. Бързо, лесно и удобно.

След това, идват до адреса и прибират своя контейнер, като извозват отпадъците до лицензирани сметища. Цената за използването на които, включително и такса смет са включени в общата цена, която вие заплащате на Bokluk.bg.

Ако ви звучи добре и смятате, че ще имате нужда от подобна услуга във връзка с предстоящ ремонт или защо не и за изхвърляне на стари мебели, се свържете с тях чрез формата за контакт в сайта им. Можете да пишете и директно имейл на адрес: info@bokluk.bg, както и да се обадите на телефон: 087 66 11 222.