Полиграф, който гарантира пълна достоверност на получените резултати

Случвало ли ви се е да се съмнявате в някого, който твърди напълно противоположното на това, което вие смятате? Със сигурност на всеки от нас му се е искало да може с лекота да узнае истината и да не живее в заблуда. Хубавото е, че именно това е целта на тази статия – да ви даде информация относно изследване с полиграф, което ще разобличи всеки, който е подложен на такова.

В случай на такъв казус, най-лесното, което можете да направите е да потърсите полиграф, който гарантира пълна достоверност на получените резултати. Това със сигурност не е много лесно, въпреки че в днешно време, тези изследвания са широко разпространени и често биват търсени както от частни, така и от бизнес клиенти. От вас се изисква просто да попитате близки или приятели, които могат да ви препоръчат център, занимаващ се с подобни изследвания. Моят съвет е да не се доверявате на първото място, което ви рекламира Google, по простата причина, че не винаги е сигурно, че ще получите добро качество на предоставената услуга.

Когато говорим за полиграф е важно да отбележим, че е от голямо значение кой провежда самото изследване, защото без опитни експерти полиграфисти, които са наясно как точно се четат получените резултати, дори да имате графиката пред себе си, няма как да я разчетете напълно точно. Именно и затова ще ви препоръчам място, което се отличава с истински специалисти. В центъра работят високо квалифицирани специалисти, дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA.Те са обучавани от големи имена в тази сфера, като Грегъри Адамс – президент на „Backster School“, Пол Реден – член на АПА (Американската асоциация на полиграфистите), Реймънд Нелсън – президент на същата организация и именит полиграфист и представител на „Lafayette Instruments“ и още подобни велики имена. Посетете техния уеб сайт DetektorNaLajata.com, за да получите още повече информация относно техниката и специалистите.

полиграф

И за да не ви бавя, ще ви кажа, че става дума за център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“, което е точното място за вас, защото ще получите висококачествена услуга детектор на лъжата на цени, които са изгодни и приемливи. Това е частна независима компания, която е насочена към бизнес и частни клиенти. Услугата, която предлага е проверка на твърдения с полиграф – Детектор на лъжата, по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Техниката, с която работи центъра са съвременни, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят – МОСАД, ЦРУ, ФБР, ФСБ и други. В България с тази марка полиграфи работят в Института по психология към МВР, МО и ДАНС. Кликни тук, за да се информираш за изследването с полиграф в Пловдив.

Ако идеята Ви допада, не се колебайте да се свържете с екипа им на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Те се намират в гр. Пловдив на адрес: кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. Изследване с полиграф с до 98% достоверни резултати. Опитайте и ще останете доволни!