Колко често е добре да се прави почистване на септични ями?

Ако и вие живеете в населено място без канализация, то вероятно ползвате септична яма за битовите нужди, а тя, както знаете има своите специфики, като необходимостта от поддръжка. Колко често е добре да се прави почистване на септични ями?

Всичко зависи от потреблението в домакинството, като то е добре да се предвиди още с избора на подходящата за имота яма. Септичните ями биват различни видове, като могат да имат от една до три камери, които са с различна вместимост и са изградени от различни видове материали.

Колко често е добре да се прави почистване на септични ями?

За най-доброто решение за дома, е добре да се консултирате със специалисти. Относно почистването и измиването на ямите, което е добре да се случва регулярно, можете да се обърнете към специализирана фирма, притежаваща европейски сертификати за качество, като Vodonoska.com. Професионалистите работят с опитни екипи и специализирана техника за отводняване и почистване на септични ями от Vodonoska.com.Изпомпването се извършва с мощна техника с висок клас, а измиването се прави под налягане, за да могат да се отмият всички натрупани утайки и дори втвърдените отлагания по стените и дъното на резервоара.

Така се постига отличен резултат и септичните ями стават като нови и могат да се използват в пълния си капацитет. При желание, след извършване на процедурата, могат да се добавят и микроорганизми, които съдействат за разграждането на отпадъците.

Както за почистване на септични ями, към Vodonoska.com можете да се обърнете и за редица ВиК услуги, като отпушване на канали, видеодиагностика на канали и изграждане на канализации. Наличието на канализация може да разреши голяма част от проблемите с често запушване на тръбите, аварийни ситуации и проблеми с преливане на ямата. Възможностите са много, а изборът ваш, преценете сами.